deelnemer
Deelnemer Maartje Paumen
Totaal bedrag € 145,00
Motivatie De challenge 4x40 km is voor mij nieuw. Ik ga de uitdaging graag aan en probeer op die manier ook een steentje bij te dragen aan dit mooie doel. Ooit komt hoop ik het moment dat deze rotziekte geen dodelijke ziekte meer is. Ik ga ervoor!
deelnemer
Deelnemer Nikki Kurvers
Totaal bedrag € 190,00
Motivatie Strijd tegen kanker.. een strijd waar menig mens in zijn leven mee te maken krijgt. Hoe oneerlijk ook! Na Swim to Fight Cancer dit jaar Walk to Fight Cancer. Een strijd van een heel ander niveau, maar wel een strijd die bijdraagt aan de strijd tegen kanker. En.. iedere euro helpt!
deelnemer
Deelnemer Marcel Rombeek
Totaal bedrag € 235,00
Motivatie In mijn werk als huisarts kom ik veel in contact met patiënten die kanker hebben, en zie van dichtbij wat de ziekte voor een impact op hen en hun mantelzorgers heeft. Via de Walk to Fight Cancer kan ik op een geheel andere wijze, dan op medisch gebied, een steentje bijdragen om de ziekte kanker uit te bannen.
deelnemer
Deelnemer Michelle Willems
Totaal bedrag € 300,00
Motivatie De vraag om mee te doen met WTFC daar hoefde ik niet zolang over na te denken. Er zijn teveel mensen in mijn omgeving die zijn overleden aan deze vreselijke ziekte. Het wordt allemaal nog specialer voor mij omdat 4 wk geleden bij mijn lieve moeder kanker is ontdekt. Voor mij des te meer een stimulans mee te doen en geld op te halen voor onderzoek
deelnemer
Deelnemer Marc Robbers
Totaal bedrag € 345,00
Motivatie Helaas wordt iedereen in zijn/haar naaste omgeving geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte kanker. Staan we weleens eens stil om te bedenken hoeveel geluk je hebt als je door deze ziekte nog niet bent getroffen. Ik ga er dit jaar heel erg bewust bij stilstaan. Dat doe ik door vanaf 26 september 4 dagen lang 40 kilometer per dag te lopen. Laten we met zijn allen voor zorgen dat deze ernstige ziekte binnen afzienbare tijd nog beter te behandelen is en hopelijk tot het verleden gaat behoren. U kunt mijn ‘walk to fight Cancer’ steunen, doe dat hier.... namens iedereen, heel veel dank!
deelnemer
Deelnemer Claudia de De Laat
Totaal bedrag € 350,00
Motivatie 4 Jaar geleden voor het eerst mee gedaan aan swim to fight cancer. Dit jaar loop ik 4 dagen een afstand van 40KM voor Walk to fight cancer!! Ieder met een eigen verhaal alle met het zelfde doel, zoveel mogelijk geld op te halen voor deze rot ziekte!
deelnemer
Deelnemer Reinier Hoogwout
Totaal bedrag € 447,65
deelnemer
Deelnemer Bart Blom
Totaal bedrag € 466,80